Over Ons

Whenever you clean, do it green! 

 

The Green Vibe is ontstaan uit de ondernemersdroom van vier studenten. Momenteel zitten we in ons laatste jaar KMO & Ondernemen aan de hogeschool UCLL in Diepenbeek. Om ons voor te bereiden op het leven als een zelfstandige, kregen we de opdracht om een leeronderneming op te starten. Met veel plezier, passie en toewijding zijn we begonnen aan deze taak en al snel werd het duidelijk dat we een stapje verder wouden gaan. We zijn van mening dat dit project zoveel meer is dan alleen maar leren ondernemen. Daarom willen we ons op een verfrissende, vernieuwende en vooral positieve manier inzetten voor onze samenleving. Wij geloven erin dat we de wereld kunnen veranderen door aandacht te schenken aan duurzaamheid.

Ecologische producten

We gebruiken meer van de aarde dan deze kan opbrengen. Het klimaat verandert als gevolg van uitstoot van broeikasgassen en verspilling van water, afval en schadelijke stoffen belanden in het milieu en verschillende diersoorten sterven uit. Het is hoog tijd dat we verandering brengen in onze manier van leven. Want wat we nu doen heeft gevolgen voor later.

Alhoewel er steeds meer aandacht wordt geschonken aan duurzaamheid, blijft het voor de klant moeilijk om ecologische producten aan te kopen. Om te beginnen bieden ondernemingen vooral duurzame voeding, keukenmaterialen en verzorgingsproducten aan. Andere categorieën zijn zeer moeilijk te vinden. Daarnaast zijn er maar een aantal duurzame bedrijven en hebben deze vaak een beperkt assortiment.

The Green Vibe biedt een grote keuze in duurzame producten die moeilijk te vinden zijn. Je kan bij ons terecht voor ecologische schoonmaakmiddelen, wasproducten, onderhoudsproducten, en  sfeermakers.  Daarnaast zijn onze producten innovatief en opvallend. Door deze producten te verkopen, willen we laten zien dat duurzaam leven niet altijd saai en eenvoudig hoeft te zijn. Onze klanten kunnen kiezen uit een tal van vernieuwende en mooie producten.

Ook het ecologisch aspect van onze producten brengt vele voordelen met zich mee. Zo zorgen de natuurlijke ingrediënten ervoor dat uw meubilair niet beschadigd wordt. Je zal ook geen last hebben van ademhalingsproblemen of huidirritatie bij het gebruik van onze producten.

We kiezen al onze producten met liefde uit om je te helpen bij het laten schitteren van je woning.