Verzendbeleid

Deze webshop valt onder de STEP licentie van The Green Vibe. De STEP is een initiatief van UNIZO, Unie van Zelfstandige Ondernemers en stelt zich tot doel jonge mensen met kennis van zaken voor te bereiden op het zelfstandige beroep. Deze pop-up webshop is een afstudeerproject van studenten van de UCLL in de richting bedrijfsmanagement keuzetraject KMO en ondernemen.

 

Contactgegevens:

Adres maatschappelijk zetel: Agoralaan 1/bus 1, 3590 Diepenbeek

Telefoon: +32 485 82 79 65

E-mail: thegreenvibe@outlook.com

De toezichthoudende autoriteit: UNIZO

 

Leverings- en afhaalvoorwaarden

Uw bestelling wordt zorgvuldig klaargemaakt in ons magazijn en per post opgestuurd naar uw adres of een afhaalpunt naar keuze. U wordt steeds op de hoogte gehouden van uw bestelstatus via mail. U zal een bestelbevestiging en verzend- of afhaalupdates ontvangen. Bij levering aan huis ontvangt u ook een track & trace code zodat u uw pakketje kunt opvolgen.

Afhankelijk van uw verzend- of afhaalkeuze worden er kosten in rekening gebracht:

 • Bpost afhaalpunt in België: € 5,00

Opgelet: Indien het pakketje meer dan 10 kg weegt, betaalt u € 7,00 verzendkosten voor een Bpost afhaalpunt in België.

 • Levering aan huis in België: € 6,00

Opgelet: Indien het pakketje meer dan 10 kg weegt, betaalt u € 8,50 verzendkosten voor levering aan huis in België.

 • GRATIS afhaalpunt Si-Bon Color in Genk : € 0,00

  Openingsuren 
  Maandag – dinsdag: op afspraak
  Woensdag – zaterdag: 9:30-12:30  13:30-17:30
  Zondag: 9:30-13:00

  Gelieve een afspraak te maken op het nummer +32 479 50 25 75 indien u uw pakketje op een ander moment wenst af te halen.

 • Levering aan huis in Nederland: € 8,00

 

Leverings- en afhaaltermijn 

De levering van onze producten vindt gemiddeld plaats binnen 3 tot 5 dagen na uw aankoop. The Green Vibe is niet verantwoordelijk voor eventuele vertragingen tijdens het leverproces. We doen ons best om u op de hoogte te houden indien er sprake is van vertraging.

Indien u uw bestelling wenst af te halen in een afhaalpunt zal u een mail ontvangen zodra het pakketje klaarligt voor u. Dit duurt gemiddeld 2 tot 3 dagen na het plaatsen van de bestelling. Het pakketje dient opgehaald te worden binnen de 14 dagen en wordt enkel meegegeven op vertoon van uw afhaalbevestiging.